Sövestads IF

Referat: Borrby IF - Sövestads IF

Borrby IF - Sövestad IF 5-0 (3-0)
Målskyttar: Johan Vide 2, Ludvig 1, Yahia 1 och Olof 1
En mycket stabil seger i "lilla seriefinalen" mot Sövestad. Detta var en match Borrby dominerade från början och innan Vide gjorde 1-0, så hade Sövestads målvakt stått för några grymma räddningar. Vid 2-0 fick Ludvig på en riktig rökare i målvaktens vänsta hörn. BIF fortsatte att spela stabilt och 3-0 föll innan halvleken var slut och årerigen så var Vide framme och målade.
Sövestad började andra halvlek bäst och ägde mycket boll utan att skapa några riktigt heta chanser. Efter drygt 10 minuter in i andra så gjorde Borrby 4-0 efter en fin frispark som Jacke slog och Yaya skarvade in bollen. 5-0 kom kort därefter och det var inhopparen Olof som fick göra det. Sedan spelade BIF av matchen, men hade bud på fler mål. Sövestad hade ett par skott från 20 meter som Tom gjorde bra räddningar på. Mycket pigga inhopp?? av Malte, Olof, Jonte, Uddgård och Tutzi, vilket tyder på bra bredd i truppen. Sedan skall självklart alla 11 som startade också ha ett stort fång ??, med en extra ??till Ludvig som dominerade mittfältet.
Nu väntar Smedstorp borta nästa söndag, men redan nu kan vi konstatera att det minst blir kval för Baddarpågarna????????